Olisikin matkakuumetta ensi viikolle suunnitellusta Helsingin matkasta, mutta ei. Kyseessä on ihan oikea kuume.

Pari päivää sitten Pieni oli hieman lämmin illalla, mutta jo yöllä suorastaan kuuma. Hippu ei ole ennen sairastanut ja kun alkoi vielä oksentaa, niin halusin lähteä päivystykseen. Tahdon sairaalaan tällä punaisella sekuntilla! Miksei meillä ole autoa!? No, taksi alle.

Kyseessä oli ilmeisesti joku alkava tauti, jota ollaan tässä nyt sairastettu. Tänään ei ole enää kuumetta ja odotukset ensi yön unimäärästä ovatkin korkealla. Vaikka pienokaisemme on nukkunut vasta yhden yön kokonaan heräämättä, on siitä aikaa kun jouduin heräämään yli 5 kertaa yössä.

1249130773_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Emme ole vielä tänä kesänä päässeet käymään pääkaupunkiseudulla ja kun huomasin mainoksen Lasipalatsi Design Marketista ryhdyin suunnittelemaan irtiottoa. Samalla olisimme tervehtineet monia ihania ystäviä ja sukulaisia sillä suunnalla, mutta nyt taidammekin jäädä kotikonnuille toipumaan. Mieleni olisi tehnyt satsata vähät pennoseni kotimaiseen nuoren suunnittelijan sisustustuotteeseen, mutta löydän varmasti jotain lohtua huomiselta torikirppikseltä.

Kaikki on tosiaan kovin suhteellista: kun on lojunut pari päivää paikoillaan pahvikirjoja lukien, tuntuu torikirppis "etelänmatkaakin" innostavammalta tavalta viettää sunnuntai.

Parempi tahtoa vain sitä, minkä voi saada.