Pääsimme vihdoin Hipun kanssa käymään pk-seudulla. Kävimme katsomassa hevosia, ytimessä tarkastamassa Pahvistanin, kirpputorilla, ostoksilla ja Päivälehti-museossa. Ja Hippu vaan nukkui. Olin melko varma, ettei pieni saa tuossa melujen kaupungissa unta silmän täyttäkään, mutta kuinka väärässä olinkaan! Tasainen hälinä rauhoitti hänet mitä makoisimpiin uniin.

1251265090_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Lähdimme matkaan mielestäni melko kevyellä rinkalla, joka kuitenkin täyttyi moninaisista tuomisista. Ihana ystäväni lahjoitti paljon vaatetta talvikengistä lähtien. Molo-nimisestä lastenvaatekaupasta lähti mukaan pari puulelua. Ei sieltä vaatteita olisi ollut varaa ostaakaan, niin suloisia kuin olivatkin. Itselleni sain hankittua mukavan paidan ja isi sai tulijaisiksi leppis-munakellon ja heräteostoksena Tommi Liimatan Sivuhistorian. Lukaisin sitä matkalla takaisin P-K-seudulle ja viihdyttihän tuo. Akateemisessa kirjakaupassa törmäsin Hippu-kirjaan. Se olisi suolaisesta hinnastaan huolimatta lähtenyt oitis mukaamme, jos olisin voinut esitellä sitä Hipullemme varmistuakseni että kirja miellyttää. Voimakas puna-valko-musta väritys mietitytti, koska koin sen itse hieman ahdistavaksi.

Nyt olemme taas kotona ja huomatenkin arjessa: kaurapuuro paloi pohjaan, kahvi on lopussa ja tiskit pitkin pöytiä. Onneksi ilma on raikas ja aurinkoinen, joten voimme paeta puistoon. Perjantaina on taas uusi retki edessä :)