Uusi viikko alkoi taas tutulla kaaoksenhallintayrityksellä. Siivosin keittiön, vessan, pesin pari ikkunaa, pyykkiä ja imuroin. Hippu auttoi äitiä käymällä välillä antamassa ihania voimahaleja. Niin rakas pikkuinen.

Suunnitelmissa oli siivota lisää kunhan pieni nukahtaa, "pistän kaiken kuntoon" -mentaliteetilla. Unille käytiin puoli kahdentoista jälkeen, mutta ne loppuivat lyhyeen yleisen hätämerkin testauksen vuoksi. Se tulee ihan tuosta läheltä ja Hippu pelkää ääntä kovin. Heräsi tietysti. Pesin vielä lattian ylimalkaisesti ja sitten annoin hieman laatuaikaa aarteelleni, vaikka huono omatunto kesken jääneistä töistä kaihersi. (HUOM! Huono omatunto kaihertaa jatkuvasti myös siitä, etten keskity tarpeeksi Hippuun. Suo siellä, vetelä täällä.)

Ulkoilun ja välipalan jälkeen näytti, että uni voisi maistua, joten laitoin pedin parvekerattaisiin. Ulkona nukkuminen on nykyään harvinaisempaa naapurin julkisivuremontin vuoksi. Nyt sirkkelit pitivät kuitenkin taukoa. Siis noin 5 minuuttia. GRRRR! Hippu oli juuri nukahtanut, joten paniikkiratkaisuna kaivoin Peltorit esiin ja sujautin ne Hippulaisen korville. Hän nukkui sitten ihan hyvät unet, jonka aikana sain ruoat tehtyä.

1252341656_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Isi lähti puoli kuuden maissa viemään pikkuista touhutunnille ja minä jäin viettämään omaa aikaa kotiin. Täytyy sanoa, että olisin paljon mieluummin lapseni kanssa kuin viettämässä tätä mukamas autuasta aikaa kotitöiden parissa. Onneksi perhe palaa pian seurakseni... Nyt sitten putkahti mieleen, että olisin voinut tietysti käydä suihkussa, se on tältä päivältä vielä tekemättä. Mitä turhia, koti-ilta.

Muuten, minulle todellista laatuaikaa on tällä hetkellä se, että saan laittaa pikkuiseni nukkumaan ja olla lähellä jos hän herää. Sitten voi katsella leffaa tai telkkua kahdestaan hyvän iltapalan äärellä ja jutella. Yhteiset tv-ohjelmat ovat yleensä ajankohtaisohjelmia tai dokkareita maustettuna vahvoilla mielipiteillämme. Mutta olipa viime viikolla hauskaa, kun mies hetken istuskeli kanssani katsomassa Huippumalli haussa ja kuunteli syväanalyysini sarjasta ja spekuloinnit voittajasta.