... jotka luotuja on kakoiselämään. Tuntoni on saanut olla puhdas taas viikon verran. Pari kuukautta sitä ennen elin salailun, selitysten ja peittelyn maailmassa. Järjestelin avomiehelle yllärijuhlia valmistumisen kunniaksi.

Juhlat onnistuivat kaikesta stressaamisesta huolimatta oikein hyvin. Olin peloissani ruoan riittävyydestä, mutta juhlapöytä oli mitä mahtavin, kiitos ystävien tuomien herkkujen. Kaverit olivat hoitaneet paikalle myös mohito-boolin. Moinen oli ihan älyttömän hyvää ja raikasta!

1269158466_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Sankari ei aavistanut mitään ja ehti ajatella vaikka mitä paitsi oikeaa syytä, miksi hänet puettiin pukuun, sidottiin silmät ja kiikutettiin tuntemattomaan paikkaan. Kun side viimein avattiin ja hän näki edessään ison joukon läheisiä, ensimmäinen kommentti taisi olla: en edes tiedä missä olen! Todellinen yllätys :)

Kadehdi en myöskään niitä, jotka käyvät joka viikko baarissa. Juhlien jälkeen en potenut krapulaa, mutta univelka taittui vasta torstaina. Uni, mikä ihana asia!

 


Viime aikoina olen yrittänyt opastaa heitä, joiden perheenlisäys ei ole vielä irtautunut kohdusta, kestovaippailuun. Yritän olla mahdollisimman selkeäsanainen, koska oman muistikuvani mukaan mikään selitys ei mennyt jakeluun, ennen kun ikioma esikoinen nökötti ulkomaailmassa. Vasta käytäntö opetti. Vaihtoehtoja on niin monia: kuori, tasku, AIO, villikset, harsot, imut, bambut, hamput... Mistä kukakin tykkää. Oma kestoilumme on ollut pari-kolme kuukautta lähes olematonta, kun vaivalla tekemäni vaipat osottautuivat hieman reiluiksi ja fuskaaviksi. Onneksi Hippu on nyt hieman kasvanut.

Opastus sai minut jälleen rohjon ääreen, jonka ompelukoneena ostin. Tuloksena kolme taskuvaippaa ja uusi innostus kestoiluun. Hermojakin tosin taas koeteltiin ja ratkojalle löytyi töitä, kun tarrat menivät väärin päin ja kuivaliinakin. Tosin, luulen ettei kuivaliinakankaan väärinpäisyys ole kovin vaarallinen asia...? Kun Hippu oli 2kk, investoimme Myllymuksujen taskuvaippaan, joka oli mitä toimivin ostos. Käytimme sitä vuoden! Pari viikkoa sitten huomasin, että Prismaan oli tullut  myyntiin Muksujen vaippoja ja pulitin oitis yhdestä L-XL-kokoisesta vaaditun vajaat 17 €. Enkä turhaan. Vaippa on pomminvarma.

1269158256_img-d41d8cd98f00b204e9800998e