Tänään oli mukava päivä! Aamupäivällä saatiin leikkiseuraa naapurista ja päikkärien jälkeen suunnattiin kirpputorille. Viime kirpparikierroksesta on jo melkein kuukausi aikaa, divarissa kävin viimeksi kesällä Berliinissä. Mutalassa on mukava pieni kirppis, mistä olen löytänyt pari ihanaa pöytäliinaa ja jotain vaatteita. Tällä kertaa iskin silmäni jo sisään astuessani ihaniin sinisiin huopikkaisiin. Kokoa ei löytynyt, mutta näyttivät mahdollisesti omalta kooltani. No, ne oli varmaan kokoa liian pienet, koska varpaat kipristelivät kärjessä saakka. Palautin kengät haikeana hyllyyn, mutta bongasinkin seuraavalta hyllyltä toiset siniset huopikkaat, tällä kertaa Hipun kokoa. Konttaajalle moiset ovat varmaan hankalat, mutta nämä ovatkin niitä ulkoiluja varten, kun ajetaan vain vaunuilla kylään, muskariin tai muita siirtymisiä varten. Huopikkaat sujahtavat nopsasti jalkaan, kun pitää pyörähtää lähikaupassa ja palata heti sisälle ruoan tekoon. Ajattelin niiden myös toimivan vaunupäikkäreillä: villasukka + huopikas luulisi olevan lämmin yhdistelmä...

1256236252_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Kenkiä kuvatessa luettiin samalla Hipun synttärilahjakirjaa. Petra Heikkilän Lokin lokiikkaa (alemmassa kuvassa taustalla) on aivan ihastuttava runokirja! "En lennä pilvien yllä, mutta ajatus lentää kyllä...".

1256236223_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Hippu testasi huopikkaat muskarireissulla, hyvin toimivat. Ehkä kuitenkin kyselen suutarilta millä hinnalla niihin saisi kumipohjat... Muskarin jälkeen suoraan saunavuorolle ja kylvyn jälkeen puurot, maidot ja nukkumaan. Taidan mennä itsekin. Hyvää yötä!